Junioren
Senioren
Reportage
Retouche
Vrij werk
Schoolfoto's
Contact
   
Baby Kind Junioren Home
Baby
Voor foto's van uw baby of peuter hoeft u uw huis niet meer uit. Ik tover uw huiskamer of slaapkamer snel en vakkundig om in een professionele portretstudio (incl. atributen). Als achtergrond kunnen diverse stoffen en kleuren worden gebruikt. U als klant kunt de setting dus helemaal zelf bepalen. Ik kan u een uitgebreide portfoliomap laten zien met diverse mogelijkheden en ideeën.
Kind

Een leuk kinderportret kan ook gemaakt worden op een door u gekozen lokatie. Een kombinatie van diverse foto's in een nieuwe digitaal bewerkte foto behoort ook tot de mogelijkheden. Kijkt u eens bij mijn voorbeelden op deze site of informeer vrijblijvend naar mijn portfolio. Ook op andere fotosites kunt u natuurlijk ideeën opdoen. U bepaalt tenslotte mede het geslaagde eindresultaat.

Een portretsessie duurt gemiddeld een tot anderhalf uur. Een sessie levert een 20 tot 30-tal geselecteerde beelden op waaruit u een keuze kunt maken. De selectie met beelden wordt op groot formaat fotopapier als indexprints afgedrukt en op verzoek kunt u online de beelden terugkijken via een unieke website waar alleen u toegang toe heeft.

 

 

 

© Hans Bonema 2011